Παράδοση / ‘Εξοδα Αποστολής

Παράδοση στα καταστήματα Akis Express
Το rockandgroom.com σας παραδίδει την παραγγελία σας στα καταστήματα του Akis Express σε οποιοδήποτε σημείο της Κύπρου, όπου υπάρχουν καταστήματα Akis Express . Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο(κατάστημα) που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία ταχύ μεταφορών Akis Express.

Το rockandgroom.com θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 1-3 εργασίμων ημερών (Δευτέρα έως Παρασκευή). Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Σε περίπτωση καθυστέρησης λόγω ανωτέρας βίας θα σας ενημερώσουμε είτε τηλεφωνικώς είτε γραπτώς μέσω email.

Οι παραδόσεις των παραγγελιών θα πραγματοποιούνται τις εργάσιμες ημέρες, από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Δεν πραγματοποιούνται παραδόσεις παραγγελιών Σάββατο, Κυριακή και Αργίες.

Κόστος Αποστολής
Για παραγγελίες από 60€ και πάνω, η αποστολή είναι δωρεάν προς όλα τα καταστήματα Akis Express σε όλη την Κύπρο.

Για παραγγελίες έως και 60€, το κόστος αποστολής είναι 3€ προς όλα τα καταστήματα Akis Express σε όλη την Κύπρο.

Σημαντική πληροφορία
Κατά τη διάρκεια συμπλήρωσης της φόρμας παραγγελίας, και πριν την αποστολή της, μπορείτε να δείτε το κόστος αποστολής που αντιστοιχεί στο ποσό της παραγγελίας σας, στο τόπο προορισμού, καθώς και το συνολικό κόστος.